Vadelma-maitosuklaakonvehdit
Ainekset
Työvaiheet
Valmista ensin konvehtien suklaakuoret: Lämmitä suklaa vesihauteessa ensin 45 asteeseen, jäähdytä 26-27 asteeseen. Lämmitä vielä 29-30 asteeseen. Kaada suklaata silikonisen konvehtimuotin koloihin siten, että suklaata tulee varmasti kaikkialle.
Käännä muotti ylösalaisin ja valuta ylimääräiset suklaat kulhoon (tarvitset suklaata myöhemmin konvehtien pohjiin). Pyyhi muotin pinta lastalla tasaiseksi, jotta konvehtien pohjaan ei jääylimääräisiä reunoja. Nosta suklaakuoret hetkeksi pakastimeen kovettumaan.
Täyte:
Kuumenna kerma, kaada suklaitten päälle. Sekoita vadelmamarmrlaadi sekasn.
Kun konvehtien kuoret ovat kovettuneet, täytä kolot varovasti vadelmatäytteellä. Anna täytteen vähän jähmettyä. Älä täytä koloja aivan täyteen.
Sulata suklaa tarvittaessa uudelleen ja levitä tasaisesti muotin pinnalle lastan avulla. Pyyhi lastalla ylimääräiset suklaat pois, jotta saat tasaisen kauniita konvehteja.
Nosta konvehdit jääkaappin kovettumaan. Irrota konvehdit muotista, kun suklaa on kovettunut. (Koristele halutessasi sulatetulla suklaalla.)