Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 annos
1 t 30 min
Keskivaikea
Chèvre-punasipulileivät
Ainesosat
Chutney
4
punasipulia
4
rkl
suolatonta voita
1
dl
fariinisokeria
1/2
tl
suolaa
mustapippuria
marokkolaista maustesekoitusta (sisältää paprikaa, korianteria, kuminaa ja chiliä)
2
dl
punaviiniä
2
rkl
punaviinietikkaa
Lisäksi
maalaispatonkia
chèvre-vuohenjuustoa
Vaiheet
- Leikkaa sipulit ohuiksi siivuiksi ja laita ne kannelliseen kattilaan voin, sokerin, suolan, pippurin ja mausteiden kera. Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen, kunnes sipulit ovat karamellisoituneet (noin 30 minuuttia).
- Lisää viini ja etikka ja anna hautua ilman kantta välillä sekoitellen, kunnes seos sakenee (noin 40 minuuttia).
- Viipaloi leipä ja paahda siivuja hetki 225-asteisessa uunissa. Nosta leiville makusi mukaan chèvreä ja noin teelusikallinen chutneya. Laita uuniin muutamaksi minuutiksi.
Vinkki! Lusikoi ylimääräinen chutney lasipurkkiin ja anna jäähtyä ennen sulkemista. Säilytä jääkaapissa.