Tähän pintxoon makua antavat chilimajoneesi ja siianmäti.
Gambas y pan
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita 3 rkl chilimajoneesia katkarapujen joukkoon.
- Hienonna sipuli. Leikkaa patongista 8 viipaletta ja paahda niitä 180-asteisessa uunissa 2–3 minuuttia.
- Sipaise oliiviöljy leipien pintaan. Kokoa katkaraputahnaa, mätiä ja punasipulia leiville. Hienonna korianteria ja rouhaise kunnolla pippuria päälle
Chilimajoneesi
Ainekset
Työvaiheet
n. 3 dl, valmistusaika 10 min
- Käytä majoneesiin huoneenlämpöisiä aineksia. Laita keltuaiset, sinappi, suola, sokeri ja pippuri kulhoon. Sekoita vispilällä tasaiseksi.
- Lisää öljyt ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Mausta chilikastikkeella.