Ranskalaisille ei riitä enää pelkkä ketsuppi, vaan nyt niiden päälle kumotaan paahdetut kikherneet ja kesäkurpitsatsatsiki. Syntisen hyvää!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min
Keskivaikea
Kesäkurpitsatsatsiki
Ainesosat
1/2
kesäkurpitsa
1
tl
suolaa
1
valkosipulinkynsi
1/2
ruukkua
minttua
500
g
turkkilaista jogurttia
1/2
tl
mustapippuria myllystä
Vaiheet
Valmistusaika 15 min
- Raasta kesäkurpitsa raastimen karkealla terällä. Nosta raaste siivilään ja siivilä kulhon päälle. Ripottele suola kesäkurpitsaraasteen päälle ja sekoita se raasteen joukkoon. Jätä raaste valumaan.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Irrottele mintunlehdet ruukusta. Hienonna lehdet.
- Purista kesäkurpitsaraasteesta vielä loput nesteet. Sekoita yhteen jogurtti, valkosipulisilppu, mintunlehdet ja mustapippuri.