Ei liian mehumainen eikä liian viinillinen – puolukkapunaviiniglögissä on kaikkea sopivasti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 annos
35 min
Helppo
Puolukka-punaviiniglögi
Ainesosat
4
dl
punaviiniä
Mausteliemi
5
dl
puolukkamehua
2
dl
sokeria
3
tl
vaniljasokeria
2
kanelitankoa
2
tähtianista
2
tl
kardemumman siemeniä
Vaiheet
- Keitä ensin mausteliemi. Mittaa mehu, sokerit ja mausteet kattilaan. Keitä ilman kantta, kunnes noin puolet nesteestä on haihtunut. Siivilöi mausteet pois.
- Kuumenna punaviini toisessa kattilassa höyryävän kuumaksi. Älä keitä, jotta viinin alkoholi ei haihdu. Lisää mausteliemi kuumaan viiniin. Tarjoa juoma heti.