Lempeästä raputäytteestä voi nautiskella sellaisenaan. Mikäli kuitenkin olet vahvempien makujen ystävä, tipauta joukkoon muutama pisara tabascoa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
5 min + maustumisaika 1-2 h
Helppo
Katkaravuilla täytetyt avokadot
Ainesosat
2
isoa kypsää avokadoa
Rapuseos
180
g
katkarapuja
1/2
ruukkua
ruohosipulia
1/2
dl
majoneesia
1/2
dl
ranskankermaa
1/4
tl
suolaa
ripaus mustapippuria
Vaiheet
- Sulata ja valuta katkaravut. Silppua ruohosipuli.
- Sekoita katkaravut ja ruohosipuli majoneesin ja ranskankerman kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Peitä ja laita jääkaappiin maustumaan 1–2 tunniksi.
- Halkaise avokadot ja poista kivet. Aseta avokadot salaattipedille ja lusikoi katkarapuseos päälle.