Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Alkuruuat
Kastikkeet, tahnat ja marinadit
Lisukkeet
8:00 | 20.8.2018

Kantarelli-lohitartar

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
Ohje Anu Brask Kuva Tuomas Kolehmainen

Kokeile maustaa kantarellit ja tuore lohi vaihteeksi rosmariinilla ja kuminalla. Smetana sitoo maut herkullisesti yhteen. Kantarelli-lohitartar maistuu alkupalana tai pikkuruokana ruisleivän kanssa.   

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
40 min
Helppo

Kantarelli-lohitartar

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
l
pieniä kantarelleja
2
rkl
öljyä
2
rkl
sitruunamehua
1/2
tl
kuminansiemeniä
1
punasipuli
1
ruukku
tilliä
1
rkl
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
250
g
nahatonta lohifileetä
1
prk (150 g)
smetanaa
1-1 1/2
tl
suolaa
Lisäksi
4
viipaletta
ruisleipää

Vaiheet

  1. Harjaa sienet puhtaiksi. Paista niitä öljyssä kuumassa pannussa muutama minuutti. Lisää sitruunamehu ja kumina ja kiehauta sen verran että mehu haihtuu. Laita sienet kulhoon. Sieniä ei tarvitse pilkkoa.
  2. Hienonna sipuli, tilli ja rosmariini. Lisää ne sienten joukkoon.
  3. Leikkaa lohi hyvin pieniksi kuutioiksi. Sekoita lohikuutiot ja smetana sieniseokseen. Lisää suola ja anna maustua jääkaapissa 30 minuuttia.
  4. Tarjoa tartar rapeaksi paahdetun tai grillatun ruisleivän, keitettyjen uusien perunoiden tai grillattujen kasvisten kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
kantarelli
Lohi
tartar
Kemut
Leivät & piirakat
päivän katiska
aamiainen & brunssi

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Mausteinen teekakku

Taivaallinen feta-tomaattipasta

Mehevä broilerilasagne

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini