
Piparjuurella ja sitruunalla maustettu pehmeä voi on täydellistä vaalean kalan seurana. Kokoa ruissipseille napostelupaloja paistetusta kalasta ja voista.
Piparjuuri-kuhaleivät
Ainekset
Työvaiheet
-
Nypi ruodot kuhafileestä. Paista kuha pannulla voissa meheväksi, noin 2 minuuttia per puoli. Mausta filee suolalla.
-
Notkista voi. Raasta piparjuuri. Pese ja raasta sitruunan keltainen kuoriosa hienoksi raasteeksi. Hienonna ruohosipuli.
-
Lisää piparjuuriraaste ja puolet sitruunankuoriraasteesta voin joukkoon.
-
Paloittele kuha annospaloiksi. Purista päälle puolikkaan sitruunan mehu.
-
Nosta kuhapalat ruislastujen päälle vadille. Lisää päälle nokare piparjuurivoita. Viimeistele suupalat sitruunankuoriraasteella ja ruohosipulilla.