Kulho täynnä makua! Kokoa hedelmistä ja katkaravuista maukas kulho.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo
Katkarapu-kookosriisikulho
Ainesosat
350
g
katkarapuja
2
rkl
soijakastiketta
2
rkl
seesamiöljyä
½
tl
suolaa
1
punainen chili
2
kiiviä
1
mango
1½
dl
cashew-pähkinöitä
Kookosriisi
2
dl
riisiä
2
dl
kookosmaitoa
2
dl
vettä
½
tl
suolaa
1
limetti
Vaiheet
- Mittaa kattilaan riis, kookosmaito, vesi ja suola. Keitä riisi kypsäksi.
- Riisin kiehuessa sekoita sulien katkarapujen joukkoon soijakastike, seesamiöljy ja suola. Kuori ja kuutioikiivit. Leikkaa mangosta kiven molemmin puolin iso siivu. Siivuta se kuoren sisällä ohuelti ja irrota siivut lusikan avulla. leikkaa chili ohuiksi renkaiksi.
- Viimeistele riisi. Purista joukkoon limetin mehu.
- Kokoa kulhot. Nostele kulhojen pohjalla kookosriisiä.Levitä katkaravut keskelle kulhoa ja viimeistele katkaravut chilirenkailla. Asettele kiivi, mango ja pähkinät katkarapujen viereen.