Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Arjen nopeat
Gluteeniton
13:04 | 3.4.2018

Parsa-lohivokki

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Raisa Laine KUVA Päivi Ristell

Vihreää, rapeaa, paahteista. 20 minuutissa valmistuva herkkuvokki yhdistää parsan ja lohen uudella tavalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20
Helppo

Parsa-lohivokki

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

300
g
vihreää parsaa
400
g
ruodotonta ja nahatonta lohifileetä
1/2
tl
suolaa
2
kevätsipulia
1-2
rkl
öljyä
1
rkl
seesaminsiemeniä
4
dl
babypinaattia
1/2
ruukku
tuoretta korianteria
Kastike
1
rkl
raastettua inkivääriä
2
rkl
omenaviinietikkaa
2
rkl
vähäsuolaista soijaa
1
rkl
vettä
1
rkl
hunajaa
Lisäksi
2
dl
riisiä

Vaiheet

  1. Aloita kastikkeesta. Kuori ja raasta inkivääri. Mittaa kaikki kastikkeen ainekset kulhoon ja vispaa tasaiseksi.
  2. Laita riisi kypsymään pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Katkaise parsoista puumainen tyvi pois. Leikkaa parsat ja suikaloi lohi suupalan kokoisiksi. Mausta lohipalat suolalla. Viipaloi kevätsipulit.
  4. Kuumenna vokkipannu. Lisää öljy, lohet ja seesaminsiemenet pannuun. Kypsennä sekoitellen noin 2–3 minuuttia. Siirrä lohet pois pannusta ja kypsennä parsoja kuumassa vokissa noin 2 minuuttia. Lisää kastike ja anna seoksen kiehahtaa nopeasti. Laita lohi takaisin vokkiin, lisää kevätsipuli, kuumenna ja siirrä pannu pois liedeltä.
  5. Sekoita babypinaatti ja revi korianteri kuumaan vokkiin. Tarjoa riisin kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
lohivokki
Parsavokki
vokki
Arjen nopeat
30 minuuttia
päivän katiska
gluteeniton deli
Parsa
kala

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini