Tulinen pasta saa poltetta sekä chilistä että grillistä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Tulinen tonnikalapasta
Ainesosat
400
g
kirsikkatomaatteja
1
punainen chili
400
g
pastaa
2
prk
tonnikalla
½
ruukkua
oreganoa
1
tl
suolaa
Vaiheet
- Kuumenna grilli tai paistinpannu. Paahda kirsikkatomaatteihin ja chiliin grilliraidat. Kokoa tomaatit sauvasekoittimen kulhoon. Irrota chilistä kanta ja ohut kuori ja lisää tomaattien joukkoon. Soseuta. Mausta suolalla.
- Laita pastavesi kiehumaan. Hienonna oregano. Keitä pasta. Kumoa pasta siivilään. Kaada kattilan pohjalle tonnikala öljyineen sekä tomaattikastike ja oreganosilppu. Kumoa pasta takaisin kattilaan ja sekoita.