Yksinkertaisuudessaan nerokasta kesäkalaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
25 min
Helppo
Grillatut pottuvartaat
Ainesosat
1
kg
varhaisperunoita
Sitruuna-yrttikastike
1
valkosipulinkynsi
2
tl
raastettua (luomu)sitruunankuorta
2
rkl
hienonnettua lehtipersiljaa
1
rkl
hienonnettua rosmariinia
1
dl
oliiviöljyä
1/2
tl
sormisuolaa
1/2
tl
mustapippuria myllystä
Vaiheet
- Harjaa perunat puhtaiksi. Laita perunat suolalla maustettuun kiehuvaan veteen ja keitä 15–20 minuuttia, kunnes perunat ovat napakan kypsiä. Anna perunoiden jäähtyä.
- Puolita jäähtyneet perunat. Laita ne varrastikkuihin. Paista niihin kauniit raidat grillissä.
- Tee kastike. Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada kastike perunoille. Tarjoa heti lohen kanssa. (4 annosta, 20 min + 20 min)