18:02 | 3.9.2020
Gratinoidut perunat tai röstiperunat lohi-katkarapusalaatin kanssa
Lämminhenkinen gratinoitu peruna tai rösti kuuluu syödä merenelävän salaatin raikkaalla tuulella
Juhannusruokien muisto raikkaasta merenelävän salaatista lehtivihreine makuineen ei muuta kaipaa kuin tutun kastikkeen ja lämpimän gratinoidun perunan paprikan makuisella kermalla.
rosamunda perunoita, maitoa, paprika maustetta, vehnäjauhoja, voita, suolaa, pippuri mix sekoitusta; rosé, -musta, -valko, -viher, -mauste ja -korianteripippuri , pitkäjyväinen riisi, vettä , suolaa, rypsiöljyä, omenaviinietikka, juokseva hunaja, tomaattia, vapaan kanan munia, rucolaa, viinisuolaheinää, katkarapuja, savustettua lohta, limemehua, omena, kurkkua, tilliä, kermaviili, sitruunamehu, fariinisokeria, ruohosipulia, valkosipulia, sinappia
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
45
Keskivaikea
Gratinoidut perunat tai röstiperunat lohi-katkarapusalaatin kanssa
Ainesosat
910
g
rosamundaperunoita
20
g
vehnäjauhoja
60
g
voita
3
dl
maitoa
suolaa
pippuri mix sekoitus
paprikajauhetta
röstiperunat
4
perunaa
60
g
voita
suolaa ja pippuri mix sekoitusta
Lohi-katkarapusalaatti
1 1/2
dl
pitkäjyväistä riisiä
4
dl
vettä
1/2
tl
suolaa
2
tomaattia
2
vapaan kananmunia
rucolaa
viinisuolaheinää
1
rkl
limemehua
1
ps
pieniä katkarapuja
1
pk
savustettua lohta
1
hapan vihreä omena
1/ 2
kurkku
1
ruukku
tilliä
Kastike
1
prk
kermaviiliä
1
rkl
sitruunamehua
1
rkl
fariinisokeria
1
ruukku
ruohosipulia (ja kirveliä)
4
valkosipulinkynttä
2
tl
sinappia
Marinadi
mustapippuria ja suolaa
1/2
dl
rypsiöljyä
1/2
dl
omenaviinietikkaa
1
tl
juoksevaa hunajaa
Juomaksi
omenasiideriä tai shampanjaa
Jälkiruuaksi
tuoreita kesämansikoita
tuoreita mustikoita
vispikermaa
sokeria
vanilliinisokeria