
Tämä eksoottisen hedelmän salaatinkastike tuo lisämakuna hyvin ainutlaatuisen vivahteen lohiparsapastaan.
Bulgurvehnää(tai couscous), rucolaa, pistaasipähkinää, granaattiomena, karpaloa, kurkkua, tuoretta minttuyrttiä, appelsiininmehua, punaviinietikkaa, granaattiomenanmehua(granaattiomenasta),suolaa, mustapippuria, oliiviöljyä.
Nauhapastaa, Savustettua lohta, nippu tuoretta parsaa, kuohukermaa, tuoretta pinaattia, pippuri mix sekoitusta, kala-annosfondi, maissitärkkelys, maitoa
Bulgursalaattia kermaisella savulohiparsakastikepastalla
Ainekset
Työvaiheet
Halkaise granaattiomena puoliksi ja ota sen siemenkota pois ja valuta kulhoon sen mehu. Sekoita salaatinkastikeainekset keskenään, jotka ovat; oliiviöljy, punaviinietikka ja granaattiomenan mehu, appelsiinimehu, suola ja sokeri. Silppua minttu yrtti salaattikulhoon ja lisää myös rucolanlehdet, kurkunpalat ja kuorimasi pistaasipähkinät sekä karpalot mukaan. Keitä bulgurvehnä (käy myös cous cous tai kvinoa) suolalla maustetussa vedessä ja valuta lävikössä, lisää tähän salaatinkastike ja yhdistä kaikki salaattiainekset yhteen kulhoon.
Esikypsennä parsakaali vain vähän aikaa ja valmista pasta. Kuumenna maito ja kerma, kala-annosfondi sekä maissitärkkelys. Mausta. Laita kaikki pasta ainekset kasariin, lohenpalat ja parsakaalin palat ja anna kypsyä jonkin aikaa. Tarjoa bulgursalaatin kanssa.