
Itse tehty maistuu aina parhaimmalta, vai mitä? Ota helppo tacolettu ohje haltuun ja yllätä makunystyräsi.
Huom! Nämä letut paistetaan vain yhdeltä puolelta.
Tacomaustetut katkarapuletut
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata katkaravut. Huuhtele ne siivilässä kylmällä vedellä. Anna valua sen aikaa kun sekoitat taikinan.
- Sekoita kananmunat, maito ja jauhot kulhossa. Hienonna chili. Lisää se ja tacomauste taikinaan.
- Kuumenna ½ rkl öljyä lettupannussa (Ø 20 cm). Kaada noin ½ dl taikinaa pannuun ja ripottele heti reilu 1 rkl katkarapuja letun pinnalle. Paista lettua vain toiselta puolelta 1 minuutti tai kunnes lettu on hyytynyt. Siirrä valmis lettu lautaselle ja laita päälle pala leivinpaperia. Paista kukin lettu 1 tl:ssa öljyä ja pinoa leivinpaperipalojen kanssa.
- Kuori ja suikaloi porkkana ja avokado täytteeksi. Suikaloi korianteri. Viipaloi limetit. Mausta majoneesi srirachalla tai oikaise kaupan valmiilla chilimajoneesilla.
- Kasaa lettujen sisälle vihanneksia, lusikoi päälle chilimajoneesia ja kääri rullalle.