
Valmiin currytahnan ansiosta intialainen kalapata on supersimppeli ja kaappien maustekavalkadi säilyy maltillisena.
Helppo kalacurry
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kasarissa ja paista sipulia 10 minuuttia suolan kanssa öljyssä. Lisää currytahna ja paista vielä pari minuuttia.
-
Poista sillä aikaa tomaateista kannat, kuori ja paloittele valkosipulinkynnet. Soseuta tomaatit, valkosipuli ja inkivääritahna tasaiseksi blenderissä tai sauvasekoittimella. Lisää pannulle ja paista noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi kookosmaito.
-
Paloittele kala (tai käytä pakastekalakuutioita). Voit halutessasi paistaa paloja hieman toisella pannulla.
-
Lisää kala lopuksi kastikkeeseen ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Tarjoa riisin kera.