17:10 | 29.9.2020
Capellinipastavuokaa katkaravuilla
Juustoinen capellinivuoka tuoksuu hyvältä katkarapuineen.
Kuin kaksi marjaa tuuttaavat täytetyt tomaatit kertovat aidon juustojen kiehtovan maun katkaravun lomassa.
isoja katkarapuja/keskikokoisia, persiljaa, tomaatteja, raejuustoa, fetajuustoa, vapaan kanan munia, kermaa ja maitoa, bulgarian jogurttia, emmental-juustoa, kuivattua oreganoa, kuivattua basilikaa, ohutta nauhamakaronia, kermajuustoa, mietoa chilikastiketta
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
30
Helppo
Capellinipastavuokaa katkaravuilla
Ainesosat
450
g
isoja/keskikokoisia katkarapuja
1
ruukku
tuoretta persiljaa
2
vapaan kananmunaa
2,5
dl
maitoa ja kuohukermaa/ruokakermaa
2,5
dl
maustamatonta bulgarian jogurttia
120
g
raastettua emmental juustoa
75
g
murennettua fetajuustoa
2
rkl
basilikamaustetta
1
tl
kuivattua oreganoa
270
g
ohutta tuoretta nauhamakaronia
450
g
mietoa paksua chilikastiketta
120
g
raastettua kermajuustoa
Lisäksi
tomaatteja
raejuustoa