Mehevään rapupastaan tulee ruokakerman lisäksi ranskankermaa. Jos haluat raikastaa annosta, lisää hieman raastettua sitruunankuorta!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min
Helppo
Katkarapu-tuoretomaattipasta
Ainesosat
400
g
spagettia
200
g
katkarapuja
250
g
kirsikkatomaatteja
1
sipuli
1-2
valkosipulinkynttä
1
punainen chili
1
rkl
oliiviöljyä
2
dl
ruokakermaa
1
dl
ranskankermaa
1/2
dl
tilliä
1/2
sitruunan mehu
suolaa
pippuria
raastettua parmesaania
Vaiheet
- Ota ravut sulamaan. Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen.
- Halkaise tomaatit. Leikkaa sipuli ja valkosipuli ohuiksi viipaleiksi. Poista chilistä siemenet ja hienonna chili. Kuullota sipuleita ja chiliä paistinpannussa öljyssä pari minuuttia. Lisää tomaatit ja kuullota hetki. Lisää kerma ja ranskankerma. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä pari minuuttia.
- Lisää katkaravut kastikkeeseen. Hienonna tilli ja purista sitruunan mehu kastikkeeseen. Mausta reilusti suolalla ja pippurilla.
- Valuta pasta ja sekoita se kastikkeeseen. Tarjoa parmesaanin kanssa.