
Maailman helpoimmassa kesäpastassa ainekset yksinkertaisesta pilkotaan ja sekoitetaan keitetyn pastan joukkoon. Valmista! Mehevä lohi kypsyy kuuman pastan ja limettimehun ansiosta hieman, ja jää upean meheväksi.
Kesäinen lohi-avokadopasta
Ainekset
Työvaiheet
- Laita pastalle vesi kiehumaan. Pilko pastan kiehuessa lohi pieniksi kuutioiksi. Siivuta retiisit ja sipulit. Kuutioi avokadojen hedelmäliha ja leikkaa juustohöylällä kurkut suikaleiksi.
- Keitä ja valuta pasta. Lisää kuuman pastan joukkoon lohikuutiot ja vihannekset. Sekoita hyvin. Lisää soija ja öljy. Purista limettien mehu pastan joukkoon ja sekoita.
Voiko lohta oikeasti kypsyä noin vaan?
Nythän tämä kääntyi jo itämaisiksi nuudeleiksi tuon soijan vuoksi. Itse teen tätä samaa pastaa lisäämällä öljyksi seesamiöljyä ja mukaan munakassiivuja sekä misotahnaa. Kesällä ihanaa, kun syö kylmänä, ja ilman tuota lohtakin on superhyvää.