Puttanesca-tyylinen kalapasta saa mehevyytensä tomaateista ja spagetin keitinvedestä.
Kuha-pinaattispagetti
Ainesosat
Vaiheet
-
Laita pasta kypsymään suolalla maustettuun, kiehuvaan veteen. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, hienonna chili.
-
Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista sipulia ja chiliä muutama minuutti, lisää valkosipulinkynnet ja jatka vielä noin minuutin ajan.
-
Puolita tomaatit ja oliivit ja lisää joukkoon. Lisää myös kaprikset, etikka, mausteet ja noin ½ desiä pastan keitinvettä.
-
Leikkaa kala pienemmiksi paloiksi ja nosta kastikkeeseen. Laita kansi päälle ja hauduta noin 7 minuuttia, kunnes kala on kypsää ja lohkeavaa.
-
Valuta pasta ja sekoita pinaatinlehdet joukkoon. Sekoita kastike joukkoon ja jaa heti lautasille.
-
Hienonna päälle lehtipersiljaa.