Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 minuuttia
Helppo
Parsaa, jättikatkarapuja ja spagettia
Ainesosat
400
g
spagettia
ruokaöljyä
500
g
vihreää parsaa
100
g
sokeriherneenpalkoja
300
g
jättikatkaravunpyrstöjä
50
g
voita
2
rkl
sitruunan mehua
2
rkl
sitruunan kuorta raastettuna
suolaa
mustapippuria
Tarjoiluun
parmesaaniraastetta
Vaiheet
- Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi, valuta hyvin ja kumoa takaisin kattilaan. Lisää sekaan hieman öljyä, jotta pasta pysyy irtonaisena.
- Huuhdo sokeriherneenpalot ja parsat ja poista parsoista kuiva tyviosa. Sulata voi pannulla ja lisää sopiviksi suupaloiksi pilkotut parsat ja sokeriherneet. Paista hiljalleen käännellen noin 3 minuutin ajan tai kunnes parsapalat tuntuvat kypsän napakoilta. Lisää pannulle sitruunan mehu ja -kuori ja valutetut jättikatkaravunpyrstöt. Kääntele seosta hetken ajan, kunnes katkaravut ovat lämmenneet, mutta varo, ettei ravunliha sitkisty.
- Nosta keitetty pasta pannulle parsa-jättikatkarapuseoksen joukkoon. Sekoita kuumentaen, kunnes pasta on kunnolla lämmennyt. Mausta ja aseta saman tien tarjolle. Nauti ateriana parmesaanijuustoraasteella viimeisteltynä.