Tonnikalapastan ohje on niin helppo, että koululainenkin osaa sen itse tehdä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Tonnikalapasta
Ainesosat
400
g
pastaa
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
prk
tonnikalapaloja öljyssä
1
prk
tomaattimurskaa
vettä
1
tl
kuivattua basilikaa
1
tl
suolaa
¼
tl
mustapippurirouhetta
Vaiheet
- Laita pasta kiehumaan pussin ohjeen mukaan.
- Silppua sipuli ja valkosipuli.
- Kaada paistinpannulle loraus öljyä tonnikalapurkista. Kuullota sipuleita pari minuuttia.
- Lisää tonnikala. Paloittele tonnikala kauhalla pienemmiksi paloiksi.
- Kaada joukkoon tomaattimurska. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää vesi kastikkeeseen.
- Mausta kastike basilikalla, suolalla ja pippurilla.
- Hauduta 10 minuuttia ja kaada kastike pastan joukkoon.