Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Arjen nopeat
Salaatit
8:00 | 17.5.2024

Höylätty parsa-savukalasalaatti

Lisää omaan keittokirjaan
ET-lehti on lisännyt 422 reseptiä
OHJE Anu Brask KUVA Ninna Lindström

Tuoretta parsaa voi popsia myös raakana. Höylää sitä esimerkiksi keväisen raikkaaseen salaattiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo

Höylätty parsa-savukalasalaatti

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
nippu (450 g) parsaa
1
porkkana
1
pieni kesäkurpitsa
1
pss (2 kpl/200 g)
pikkusalaattia
1
ruukku basilikaa
1
pkt (200 g)
lämminsavulohta
SITRUUNAINEN KEVÄTSIPULIKASTIKE
2
kevätsipulinvartta
1
valkosipulinkynsi
1
sitruunan mehu
2
rkl
ranskankermaa
1
rkl
hunajaa
4
rkl
öljyä
½
tl
sokeria
¼
tl
suolaa

Vaiheet

  1. Huuhtele parsat ja leikkaa varsista muutaman sentin mittainen kuiva ja kova tyvi pois. Vuole parsatangot suikaleiksi kuorimaveitsellä tai juustohöylällä. Kuori porkkana, höylää porkkana ja kesäkurpitsa siivuiksi.

  2. Revi salaatit ja hienonna basilika. Laita salaatin ainekset tarjoiluastiaan.

  3. Hienonna sipulinvarret. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Purista sitruunan mehu sauvasekoittimen kulhoon, lisää sipulit ja loput kastikkeen ainekset. Soseuta tasaiseksi.

  4. Sekoita kastike salaatin joukkoon ja tarjoile heti.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
kevyet & salaatit
Parsa
Savulohi
Arjen nopeat

Suosituimmat

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Mummon jauhelihaperunalaatikko

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini