
Mikä maku! Tuoreet yrtit ja värikkäät vihannekset raikastavat ruokaisan kvinoan. Salaateissa kannattaa käyttää ulkomaista kvinoaa, sillä se ei puuroudu yhtä helposti kuin kotimainen kvinoa.
Kvinoa-savukalasalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Huuhtele kvinoa ja valuta se lävikössä. Kiehauta vesi ja lisää kvinoa. Keitä noin 10 minuuttia, kaada kvinoa lävikköön ja huuhtele se kylmällä vedellä, jotta kypsyminen päättyy.
- Hienonna lehtipersilja ja minttu. Kuutioi paprika ja kurkku (poista siemenet halutessasi) sekä puolita minitomaatit. Kääntele kaikki salaatin ainekset sekaisin isossa kulhossa ja anna makujen tasaantua hetki.
- Paloittele lohi reiluiksi paloiksi ja kääntele palat salaatin joukkoon.