Täytetty täysjyväleipä on erinomainen välipala kuitu- ja energiapitoisuutensa ansiosta. Näissä patongeissa on runsaasti makua harissa-tahnan ansiosta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
25 min
Helppo
Treenaajan tonnikalapatongit
Ainesosat
1
täysjyväpatonki
4
rkl
majoneesia
2
rkl
harissaa
Lisäksi
2
keitettyä kananmunaa
1
tlk
(MSC-sertifioitua) tonnikalaa öljyssä
1
tomaatti
½
punasipuli
½
dl
vihreitä oliivirenkaita
½
dl
minikurkkuja
2
rkl
hienonnettua lehtipersiljaa
Vaiheet
-
Leikkaa patonki neljään osaan ja halkaise palat.
-
Sekoita majoneesi ja harissa keskenään. Keitä kananmunat koviksi, anna jäähtyä ja viipaloi. Valuta tonnikala. Viipaloi tai kuutioi tomaatti, kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi. Valuta oliivit ja minikurkut. Hienonna lehtipersilja. Halkaise minipatongit ja voitele molemmin puolin harissamajoneesilla.
-
Täytä lopuilla aineksilla.