Jälkimaustettu uunilohi
Ainekset
Työvaiheet
-
Laita filee öljyttyyn vuokaan nahkapuoli alaspäin ja hiero pintaan suola ja pippuri. Kypsennä 175-asteessa noin 15 minuuttia.
-
Purista greippimehu. Kuori ja raasta valkosipuli ja inkivääri. Yhdistä kastikkeen aineet ja jätä kastike odottamaan.
-
Laita couscous ja suola lasi- tai metallikulhoon. Kiehauta vesi ja kaada couscousin päälle. Anna couscousin vetäytyä peitettynä 10 minuuttia. Pöyhi se haarukalla.
-
Kuori sitrukset veitsellä hedelmälihaa myötäillen. Viipaloi ne. Hienonna lehtikaali. Lisää sitrukset, leikkuulaudalle kertynyt mehu ja lehtikaali couscousin joukkoon.
-
Ota kala uunista ja murra se heti haarukalla lohkoiksi. Kaada päälle sitruskastike. Tarjoa couscousin kanssa.