Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Arjen nopeat
11:00 | 27.5.2021

Karkalin kuharullat

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Vuokko Hovatta ja Minna Rautio-Pakaste KUVA Panu Pälviä

Kuharullat maustetaan piparjuurella ja parmesaanilla ja tarjoillaan värikkäiden kurkumakasvisten kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo

Karkalin kuharullat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2–3
(600 g)
ruodotonta kuhafileetä
1
tl
suolaa
3
cm:n pala
piparjuurta
25
g
parmesaanijuustoa
¼
tl
mustapippuria
2
rkl
voita
2
dl
valkoviiniä
Lisäksi
cocktailtikkuja

Vaiheet

  1. Leikkaa kuhafileet pituussuunnassa puoliksi ja mausta suolalla.

  2. Raasta piparjuuri ja parmesaanijuusto. Molempia tarvitaan 4 ruokalusikallista. Ripottele raasteet fileiden pinnalle. Mausta pippurilla.

  3. Rullaa fileet ja kiinnitä cocktailtikuilla.

  4. Sulata voi pienessä kattilassa ja lisää viini. Kuumenna kiehuvaksi. Laita kalarullat kattilaan, peitä kannella ja kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai paahdettujen kasvisten kanssa.

Paahdetut kasvikset

Ainesosat

1
parsakaali
1
kesäkurpitsa
200
g
ruskeita herkkusieniä
1
punasipuli
½
dl
oliiviöljyä
½
sitruuna
1
tl
suolaa
1
tl
kurkumaa
½
tl
chilirouhetta
¼
tl
mustapippuria

Vaiheet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

  2. Paloittele parsakaali, kesäkurpitsa ja sienet leivinpaperin päälle uunipellille. Viipaloi sipuli ja lisää pellille.

  3. Purista sitruunasta mehu (¼ dl) ja sekoita mausteöljyn aineet keskenään. Kääntele öljy kasvisten joukkoon.

  4. Paahda kasviksia uunissa noin 25 minuuttia.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
päivän katiska
kuha
Viikonloppubistro
kuharullat

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Taatelikakku

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini