Kuharullat maustetaan piparjuurella ja parmesaanilla ja tarjoillaan värikkäiden kurkumakasvisten kanssa.
Karkalin kuharullat
Ainesosat
Vaiheet
-
Leikkaa kuhafileet pituussuunnassa puoliksi ja mausta suolalla.
-
Raasta piparjuuri ja parmesaanijuusto. Molempia tarvitaan 4 ruokalusikallista. Ripottele raasteet fileiden pinnalle. Mausta pippurilla.
-
Rullaa fileet ja kiinnitä cocktailtikuilla.
-
Sulata voi pienessä kattilassa ja lisää viini. Kuumenna kiehuvaksi. Laita kalarullat kattilaan, peitä kannella ja kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai paahdettujen kasvisten kanssa.
Paahdetut kasvikset
Ainesosat
Vaiheet
-
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
-
Paloittele parsakaali, kesäkurpitsa ja sienet leivinpaperin päälle uunipellille. Viipaloi sipuli ja lisää pellille.
-
Purista sitruunasta mehu (¼ dl) ja sekoita mausteöljyn aineet keskenään. Kääntele öljy kasvisten joukkoon.
-
Paahda kasviksia uunissa noin 25 minuuttia.