Leivinpaperista taitellun nyytin kätköissä ruoka kypsyy uunissa helposti ja käryttömästi. Pakettiin piilotetaan jättirapuja, lehtikaalia ja kuskusia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo
Katkarapukuskus paketissa
Ainesosat
2
dl
(täysjyvä)kuskusia
kasvislientä
1
rkl
oliiviöljyä
3
rkl
appelsiinimehua
½
tl
mustapippuria myllystä
Lisäksi
100
g
lehtikaalia
16
raakaa jättirapua
1
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria myllystä
½
tl
kuivattua chiliä myllystä
1
rkl
oliiviöljyä
Vaiheet
- Keitä kuskus kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kypsään kuskusiin öljy. Mausta appelsiinimehulla ja pippurilla.
- Ota kahdeksan arkkia leivinpaperia. Niistä tehdään neljä pakettia eli laita aina kaksi arkkia päällekkäin. Taita arkit kahtia ja leikkaa ne puolikkaan sydämen muotoisiksi eli avattuna arkit ovat sydämen muotoisia.
- Hienonna lehtikaalit. Nosta kuskusia, katkarapuja ja lehtikaalia arkkien keskelle. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä. Valuta hieman öljyä paketteihin. Taita kahtia ja taittele kiinni tiiviiksi paketeiksi.
- Paista 200-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia. Pirskota paketteihin halutessasi sitruunamehua ja sitruunan kuoriraastetta. Jos olet kastikkeiden ystävä, tarjoa paketit peston, tsatsikin tai maustetun majoneesin kanssa.