Yksi suosittujen Shanghai-tacojen covereista tulee tässä. Kuten alkuperäisessä, myös tässäkin ohjeessa pienen tortillan päälle lastattujen täytteiden sekaan lusikoidaan kolmea toisiaan täydellisesti täydentävää kastiketta.
Rapeat katkarapu-tacot
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata katkaravun pyrstöjä jääkaapissa muutamia tunteja. Valuta siivilässä. Kuivaa talouspaperilla.
- Mittaa lautaselle riisijauho, suola, paprikajauhe ja sipulijauhe. Sekoita toiselle lautaselle kananmunat ja kolmannelle lautaselle pankojauhot.
- Pyörittele katkaravunpyrstöt ensin riisijauhoseoksessa, tämän jälkeen kasta kananmunaan ja lopuksi pyörittele ne pankojauhoissa.
- Nosta paneroidut katkaravut leivinpaperin päälle kuivahtamaan siksi aikaa, kun valmistat tacojen muut täytteet.
- Sekoita chili-seesamimajoneesin ainekset keskenään. Maista ja mausta tarvittaessa chilikastikkeella tulisemmaksi.
- Sekoita hunaja-minttujogurtin ainekset keskenään. Pese ja leikkaa limet lohkoiksi. Viipaloi chilit. Huuhtele ja kuivaa salaattisekoitus tarvittaessa.
- Levitä maissitortillat leivinpaperin päälle uunipellille. Kuumenna uuni 150 asteeseen.
- Kuumenna rypsiöljy paistokasarissa 180 asteeseen. Nosta korkeintaan kolmasosa katkaravuista öljyyn reikäkauhalla tai atuloilla. Kypsennä välillä kääntäen, kunnes pyrstöt ovat kauniin kullanruskeita. Nosta talouspaperilla vuoratulle lautaselle. Kypsennä näin myös loput katkaravun pyrstöistä.
-
Lämmitä tortilloja uunissa muutaman minuutin. Kokoa tacot levittämällä tortilloille chili-seesamimajoneesia, hoisin-kastiketta, salaattisekoitusta, hunajajogurttia, rapeita jättikatkaravunpyrstöjä ja vielä majoneesia ja hoisin-kastiketta.
-
Viimeistele sinimailaisen iduilla, chilillä ja mintulla tai korianterilla. Jokainen ruokailija voi maustaa oman taconsa limenmehulla.