Nopea munakas pitää nälän loitolla! Munakkaan voi paistaa, täyttää ja kietaista voipaperiin jo edellisenä iltana ja napata aamulla mukaan evääksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
20 min
Helppo
Rullamunakas
Ainesosat
4
munaa
1
rkl
soijaa
2
tl
sokeria
2
rkl
vettä
Täyte
½
dl
kevytmajoneesia (rasvaa max 15 %)
2
tl
wasabia
100
g
lämminsavukirjolohifileetä
3
dl
rapeaa salaattia suikaleina (esim. cosmopolitan)
1
porkkana
1
kevätsipuli
paistamiseen öljyä
Vaiheet
- Riko munien rakenne haarukalla kulhossa. Sekoita joukkoon soija, sokeri ja vesi. Paista munakasmassasta kaksi isoa ja ohutta lettua tilkassa öljyä. Anna jäähtyä hetki ennen täyttämistä.
- Sekoita majoneesi ja wasabi kulhossa.
- Revi lohi sopiviksi suupaloiksi. Leikkaa salaatti ja porkkana suikaleiksi. Hienonna kevätsipuli.
- Levitä wasabimajoneesia letuille ja täytä letut tämän jälkeen lohella ja kasviksilla. Taita letun yksi reuna keskustaa kohden pohjaksi ja rullaa lettu kiinni.