
Parsakaali, kikherneistä valmistettu hummus ja seesaminsiemenet tuovat salaattiin kalsiumia maukkaassa muodossa.
Teriyakilohi-parsakaalibowl
Ainekset
Työvaiheet
-
Huuhdo pinaatinlehdet lävikössä. Kuori ja viipaloi punasipuli. Leikkaa lime lohkoiksi. Nostele annoslautasille kypsennettyjä viljanjyviä, pinaattia ja punasipulirenkaita.
-
Pese parsakaali, leikkaa kanta viipaleiksi ja nuput pienemmiksi paloiksi. Paista öljytilkassa (1 rkl) paistinpannulla 3–5 minuuttia. Jaa parsakaalit lautasille.
-
Leikkaa kirjolohifilee nahattomiksi paloiksi ja paista öljytilkassa paistinpannulla välillä käännellen 3–5 minuuttia. Mausta teriyakikastikkeella ja tarvittaessa ripauksella suolaa. Jaa fileepalat lautasille.
-
Lisää lautasille hummusta, seesaminsiemeniä ja limelohkoja.