Maukas turska ja tuliset jalopenot ovat mainio makupari. Lastaa tortillat kalafileillä, kasviksilla ja kevennetyllä tortillakastikkeella, jossa maistuvat korianteri ja limetti.
Turskatortillat
Ainekset
Työvaiheet
- Kuivaa turskafileet talouspaperilla ja mausta suolalla. Hienonna jalopenot.
- Sekoita jugurtin joukkoon korianteri. Mausta tilkalla limetin mehua sekä ripauksella suolaa ja sokeria.
- Revi salaatti sopiviksi suupaloiksi. Leikkaa maissinjyvät irti tähkistä. Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi ja avokado viipaleiksi.
- Paista kalafileet jalopenojen kanssa kypsiksi tilkassa öljyä. Kuumenna tortillalettuja hetki joko kuumassa uunissa tai paistinpannulla. Lusikoi tortillalle korianterijugurttia ja nosta jugurtin päälle kalaa ja kasviksia.