Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo
Valkoista parsaa ja savulohta
Ainesosat
1
nippu (500 g)
valkoista parsaa
2
l
vettä
2
rkl
valkoviinietikkaa
3
tl
suolaa
1
tl
sokeria
100
g
kylmäsavulohta
2
rkl
oliiviöljyä
1
dl
ketunleipää/vesikrassia
Vaiheet
-
Poista parsoista kuiva tyvi. Kuori parsat.
-
Kuumenna vesi pannulla. Lisää etikka, suola ja sokeri. Keitä parsoja vedessä lappeellaan 5–10 minuuttia. Kokeile parsan kypsyyttä veitsenkärjellä. Valuta parsat.
-
Leikkaa kala muruksi. Paista kalamuru nopeasti öljyssä pannulla ja siirrä sivuun.
-
Tarjoa parsat laukkabéarnaisen (ks. ohje), savulohimurun ja ketunleipien kanssa.