Raikkaan limettinen kookosliemi tekee kalacurrysta koukuttavan hyvää! Voit säädellä tulisuutta lisäämällä currytahnaa ja chiliä makusi mukaan.
Vihreä limetti-kalacurry
Ainekset
Työvaiheet
-
Leikkaa kalat annospaloiksi ja mausta ne suolalla.
-
Pese limetit huolellisesti. Raasta niiden vihreä kuoriosa hienoksi ja purista mehu.
-
Huuhtele sokeriherneet ja paksoit. Leikkaa paksoit neljään lohkoon. Viipaloi chilit.
-
Laita currytahna ja öljy wokkipannulle. Kuumenna sekoittaen minuutti.
-
Kaada kookosmaito joukkoon. Lisää limetinlehdet sekä kalakastike. Anna kiehua voimakkaasti noin 5 minuuttia.
-
Lisää limetinkuoriraaste, chilit, herneet ja paksoit. Kypsennä 3–4 minuuttia.
-
Laita kalat kastikkeeseen. Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla vielä 5 minuuttia, kunnes kala on mehevän kypsää.
-
Lisää lopuksi limettimehu. Hienonna joukkoon korianteri. Purista halutessasi annosten pinnalle sormilimettiä.