Inkiväärivoissa paistetut ahvenet silataan hunajalla ja tarjoillaan tulisten wasabiherneiden kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min
Helppo
Wasabiherneitä ja hunajaisia ahvenia
Ainesosat
4
dl
riivittyjä herneitä
2
rkl
voisulaa
1/2-2
tl
wasabia
3
rkl
voita
1
rkl
tuoretta inkivääriä
8
ahvenfileetä
1
rkl
juoksevaa hunajaa
suolaa
Vaiheet
- Riivi herneet. Keitä niitä vähässä vedessä muutama minuutti ja valuta lopuksi vesi pois.
- Hämmenna wasabi lämpimään voisulaan. Wasabi on tulista, joten käytä sitä makusi mukaan. Sekoita wasabivoi kuumien herneiden joukkoon.
- Sulata voi paistinpannussa ja raasta joukkoon inkivääri. Hauduta raastetta muutama minuutti.
- Lisää kalafileet ja kypsennä kauniin kullanvärisiksi kummaltakin puolelta. Lorauta joukkoon hunaja ja ripottele päälle suola. Tarjoa ahvenet wasabiherneiden kanssa.