Paista kala vain toiselta puolelta. Kun kala ei enää ole läpikuultavaa, se on kypsä.
Rakuunalla maustettu papusalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Liota mungpapuja 8 tuntia.
- Laita isoon kattilaan vettä kiehumaan. Kuori sitruunan keltainen kuoriosa kuorimaveitsellä veteen. Lisää tähtianis. Keitä mungpapuja vedessä 20 minuuttia. Lisää neulapavutja keitä vielä 2 minuuttia. Kaada pavut siivilään ja jäähdytä kylmän veden alla. Valuta. Poista tähtianis ja sitruunankuoret.
- Kuori ja suikaloi sipuli. Kuullota sipulia oliiviöljyssä isossa kattilassa miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
- Lisää keitetyt pavut ja idut kattilaan ja lämmitä hetki. Purista joukkoon hieman sitruunamehua. Hienonna rakuuna joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti.
(4 annosta, 30 min + papujen liotus 8 t)