16:00 | 14.7.2022
Limoncellosilli
Raikkaan sitruunaisen limoncellosillin annetaan maustua jääkaapissa muutaman tunnin tai seuraavaan päivään.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
noin 4
5 min + 2 h maustuminen
Helppo
Limoncellosilli
Ainesosat
180
g
matjessillifileitä
1
kesäsipuli varsineen
1
luomusitruuna
200
g
ranskankermaa
3
rkl
limoncelloa
Vaiheet
- Huuhtele matjessillifileitä ja taputtele talouspaperilla kuivaksi. Leikkaa viipaleiksi kulhoon.
- Hienonna kesäsipuli varsineen ja lisää joukkoon. Raasta sekaan sitruunan kuori ja purista puolikkaan mehu.
-
Lisää ranskankerma ja limoncello, sekoita. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin tai seuraavaan päivään.