 
Kirpeä ja tulinen raparperi-jalapenosilli on sekoitusta vaille valmis, mutta paranee vain seuraavaan päivään.
Raparperi-jalapenosilli
Ainekset
Työvaiheet
- 
Pese raparperi ja jalapeno. Hienonna molemmat ohuiksi viipaleiksi. 
- 
Lisää etikka, sokeri ja vesi kasariin ja kiehauta kunnes sokeri on lionnut. Ota kasari pois lämmöltä ja sekoita raparperi ja jalapeno liemeen. Jäähdytä. 
- 
Huuhtele matjessillifileitä ja taputtele talouspaperilla kuivaksi. Leikkaa viipaleiksi. 
- 
Hienonna kesäsipuli vihreään varteen asti. Lisää silli ja kesäsipuli jäähtyneeseen liemeen ja purista joukkoon lime. 
- 
Laita jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                  