Tuoretta siikaa, pari limettiä ja reilu kourallinen karhunlaukkaa. Tässähän jää ceviche toiseksi!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
10 min + maustuminen 30 min
Helppo
Laukkamarinoitu siika
Ainesosat
400
g
siikafileetä
1
dl
karhunlaukkaa
2
limettiä
4
rkl
oliiviöljyä
½
tl
sokeria
½
tl
suolaa
¼
tl
viherpippuria
2
rkl
kapriksia
Vaiheet
- Leikkaa kala ohuiksi nahattomiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet laakeaan reunalliseen astiaan.
- Hienonna laukka ja ripottele se kalan pinnalle.
- Pese limetit ja raasta toisesta limetistä kuori kulhoon. Purista molempien limettien mehu joukkoon. Lisää oliiviöljy, sokeri, suola ja viherpippuri. Sekoita ja kaada kastike kalan päälle.
- Ripottele kaprikset pinnalle. Anna maustua jääkaapissa 30 minuuttia.