Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Juhli ja nauti
Gluteeniton
12:14 | 5.4.2019

Pinaatilla ja tateilla täytetyt kuharullat

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Krista Kupariharju KUVA Tuomas Kolehmainen

Valkoviinikastikkeessa haudutetut kuharullat maistuvat sunnuntairuokana tai juhlan kunniaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
1 t
Helppo

Pinaatilla ja tateilla täytetyt kuharullat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

600
g
pieniä kuhafileitä
1 1/2
tl
suolaa
Täyte
25
g
kuivattuja herkkutatteja
10
g
voita
100
g
babypinaattia
100
g
valkosipulituorejuustoa
Valkoviini-kermakastike
1
iso sipuli
25
g
voita
1
dl
valkoviiniä
1
dl
kalalientä (fondista)
2
dl
kuohukermaa
1
tl
sitruunan kuoriraastetta
1/2
dl
tuoretta tilliä hienonnettuna

Vaiheet

  1. Laita täytteen herkkutatit likoamaan veteen. Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Levitä kuhafileet leikkuulaudalle, mausta ne suolalla ja pippurilla.
  2. Valmista kastike. Hienonna sipuli. Kuumenna voi pienessä kasarissa. Kuullota sipulia 5 minuuttia. Lisää valkoviini ja anna porista keskilämmöllä 3 minuuttia. Lisää liemi ja kerma. Keitä kasaan 5–10 minuuttia. Maista ja lisää halutessasi suolaa. Raasta sitruunan kuori ja hienonna tilli. Lisää ne kastikkeeseen.
  3. Valuta tatit ja purista ne kuiviksi. Kuumenna pannussa voi ja laita tatit pannuun muutamaksi minuutiksi. Lisää pinaatinlehdet, niin että ne hieman kuumenevat ja ”väsähtävät”. Siirrä pannu sivuun. Levitä fileiden päälle tuorejuustoa ja pinaatti-tattiseosta. Rullaa fileet ja laita ne uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Kaada kuuma kastike päälle ja kypsennä uunissa noin 25 minuuttia. Tarjoa piparjuurikasvisten kanssa.

Piparjuurikasvikset

Ainesosat

400
g
perunoita
50
g
voita
200
g
ruusukaaleja
2
rkl
piparjuurta raastettuna
1 1/2
tl
suolaa
1/4
tl
rouhittua mustapippuria
1rkl
(vaaleaa) balsamiviinietikkaa

Vaiheet

  1. Kuori ja viipaloi perunat. Sulata voi pannussa. Paista perunat melkein kypsiksi voissa, noin 15–20 minuuttia. Puolita ruusukaalit. Lisää ne perunoiden joukkoon ja jatka paistamista 10 minuuttia.
  2. Raasta piparjuuri ohueksi raasteeksi ja lisää se pannuun suolan ja pippurin kanssa. Kaada lopuksi joukkoon etikka ja kuumenna kunnes etikka haihtuu. Tarjoa kuhan kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
kuharullat
täytetyt kuharullat
piparjuurikasvikset
päivän katiska
Viikonloppubistro
gluteeniton deli

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini