
Chimichurri-lohi on kevään juhlien hitti, joka syödään aina viimeiseen suupalaan saakka. Kätevä tarjottava maistuu niin lämpimänä kuin kylmänä.
Chimichurri-lohi
Ainekset
Työvaiheet
- Viillä lohesta pois nahka. Leikkaa filee viiden sentin viipaleiksi.
- Yhdistä kaikki marinadin ainekset. Kaada marinadi kalapalojen päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mieluiten yön yli.
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Nosta kalat marinadista uunivuokaan. Paista noin 10 minuuttia, kunnes lohipalat ovat mehevän kypsiä.
- Sekoita kaikki chimichurrin ainekset kulhossa. Soseuta ne sauvasekoittimella. Kaada kastike kalan päälle tarjoiluvadilla. Voit tarjota lohen lämpimänä, hieman jäähtyneenä tai kylmänä.