Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Juhli ja nauti
Keitot
10:00 | 1.12.2023

Kirkas lohikeitto

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1478 reseptiä
OHJE Christina Aaltio KUVA Anna Huovinen

Nosta tarjolle höyryävä liemi ja lisukkeet. Samasta liemestä syntyy lohi- tai kasviskeitto, kun lusikoit lautaselle sopivia sattumia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1½ l
50 min
Helppo

Kirkas lohikeitto

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
l
vettä
4
tähtianista
2
kanelitankoa
3
sipulin kuoret
3
porkkanaa
1
pieni purjo
2
tl
valkoviinietikkaa
2
tl
suolaa
1
tl
fariinisokeria
Lisäksi
keitettyjä riisinuudeleita
graavi- tai kylmäsavulohta
mätiä tai merileväkaviaaria
pilkottua purjoa

Vaiheet

  1. Laita vesi, tähtianikset ja kanelitangot kattilaan.
  2. Irrota sipuleista uloimmat kuoret. Tarkista, ettei niissä ole multaa. Pese ja kuori porkkanat. Halkaise ja huuhtele purjo. Leikkaa purjon päästä tummanvihreät lehdet. Leikkaa ne muutamaan palaan.
  3. Lisää sipulin- ja porkkanan kuoret sekä purjopalat kattilaan. Hauduta lientä kannen alla 40 minuuttia.
  4. Siivilöi liemi. Lisää valkoviinietikka, suola ja sokeri.
  5. Laita kulhoihin tarjolle lisukkeet, joista jokainen voi koota mieleisensä keiton höyryävään liemeen.

Vinkki! Myös ohueksi leikatut porkkanalastut sopivat keiton joukkoon.

Tilaa Glorian ruoka & viini
päivän katiska
joulu
Kemut
lohikeitto
juhli ja nauti

Suosituimmat

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini