Aasialaishenkisesti maustetut hoisin-katkaravut sopivat mainiosti salaattibaariin, voileiville ja vaikka tortillojen täytteeksi. Herkullinen kastike saa ravut maistumaan sekä kuumana että kylmänä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
10
10 min
Hoisin-katkaravut
Ainesosat
4
ps (à 180 g)
isoja katkarapuja
2
valkosipulinkynttä
2
rkl
öljyä
Kastike
1
limetin mehu
1
dl
hoisin-kastiketta
4
rkl
soijakastiketta
4
rkl
riisiviinietikkaa
3
rkl
chilikastiketta
2
tl
seesamiöljyä
1
tl
currya
Vaiheet
-
Sulata katkaravut. Kuori ja hienonna valkosipulit.
-
Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa.
-
Kuumenna öljy pannulla. Paista rapuja ja valkosipulia 2 minuuttia. Kaada joukkoon kastike ja kiehauta.
-
Tarjoile heti. Voit myös säilyttää katkaravut jääkapissa ja tarjota seuraavana päivänä.