Graavilohta kolmella hurmaavalla tavalla maustettuna.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
10
10 min + graavaus 1 vrk
Helppo
3 x graavilohi
Ainesosat
500
g
lohifileetä
2
rkl
karkeaa merisuolaa
Chili-sitruunalohi
1
hienonnettu jalapeño-chili
2
rkl
sitruunaöljyä (esim. Neito sitruunarypsiöljy)
1/4
tl
sokeria
Appelsiini-inkiväärilohi
3
rkl
raastettua(luomu)appelsiininkuorta
1 1/2
rkl
hienonnettua tuoretta inkivääriä
1
tl
murskattuja korianterinsiemeniä
1
tl
jauhettua juustokuminaa
Muscovadolohi
2
rkl
muscovadosokeria
valkopippuria myllystä
Vaiheet
- Aseta kala nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Hiero suola ja valitsemasi mausteet lohipalan pintaan. Kääri kala tiiviisti muovipussiin ja anna maustua kevyen painon alla jääkaapissa vuorokausi.
- Pyyhi kalan pinta suolasta ja mausteista. Leikkaa kala tarjolle ohuiksi, nahattomiksi viipaleiksi.