Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Juhli ja nauti
12:55 | 25.4.2013

Friteeratut jättikatkaravut

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Marja Samuli KUVA Pia Inberg

Friteeratut katkaravut ovat helppoa sormisyötävää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 annosta
40 min + 2 t marinoitumiseen
Helppo

Friteeratut jättikatkaravut

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

18
raakaa jättikatkaravunpyrstöä
2
valkosipulinkynttä
pieni nippu
persiljaa
öljyä
suolaa
2
riisipaperia
1/2
l
rypsiöljyä paistamiseen
Lisäksi
makeaa chilikastiketta

Vaiheet

  1. Pane sulatetut jättikatkaravunpyrstöt kulhoon ja lisää sekaan kuoritut ja murskatut valkosipulinkynnet, silputtu lehtipersilja ja tilkka öljyä. Peitä ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia. Nosta kulho jääkaapista ja pyyhi ylimääräinen marinadi rapujen pinnasta.
  2. Pehmitä riisipaperit kastelemalla ne vesihanan alla nopeasti. Nosta pyyhkeen päälle muutamaksi minuutiksi vetäytymään. Leikkaa riisipaperit noin 2 sentin levyisiksi suikaleiksi.
  3. Voit käyttää riisipaperin tilalla myös filotaikinaa. Leikkaa se samaan tapaan suikaleiksi.
  4. Pyöräytä suikaleet mahdollisimman tiiviisti jättikatkarapujen ympärille ja uppopaista ravut nopeasti molemmin puolin kuumassa rypsiöljyssä kauniin rapeiksi.
  5. Nosta ravut reikäkauhan avulla valumaan talouspaperin päälle ja tarjoa sitten makean chilikastikkeen kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
brunssi
vappu
bileet
sormisyötävät
merenelävät
Päivän katiska
Kemut

Suosituimmat

Maailman paras bolognese

Kuminanäkkärit

Marinoitu marjasalaatti

Inkiväärinen pullakuusi

Omenapiirakka

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini