
Nopea gratinointi kypsyttää osterit juuri suuhun sopiviksi. Yrttinen täyte ja rapsakka kuorrutus tekevät näistä ostereista erityisen meheviä.
Osterit Rockefellerin tapaan
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuori ja paloittele salottisipuli ja valkosipulinkynsi monitoimikoneen kulhoon. Kuutioi voi, ja lisää se ja pinaatti kulhoon. Revi yrtit mukaan.
-
Käytä konetta muutama kierros. Lisää suola, Tabasco ja anisviina. Soseuta sileäksi.
-
Sulata voi kattilassa ja raasta parmesaani. Yhdistä kuorrutuksen ainekset.
-
Avaa osterit ja irrota lihas pohjasta, mutta jätä kuitenkin osterit kuoreensa. Laita avatut osterit merisuolan päälle uuniastiaan.
-
Annostele päälle yrttikastiketta ja lisää pieni nokare parmesaanikuorrutusta. Gratinoi 250-asteisessa uunissa grillivastusten alla 6–8 minuuttia. Lohko tarjolle sitruunaa.