Täytä hodarit vaihteeksi surimilla, wasabimajoneesilla ja rapeaksi paahdetulla lehtikaalilla. Tämä ohje on helppo suurentaa isollekin porukalle.
Japanissa suosittu surimi on tehty vaaleasta kalasta ja maultaan se muistuttaa rapua. Löydät surimia sekä pakkasesta että kalahyllystä.
Surimihodarit
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita majoneesin joukkoon wasabi, riisiviietikka ja soijakastike. Maista ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
- Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Revi lehtikaalista paloja ruodin ympäriltä pellille. Murenna nori lehtikaalien päälle. Hiero öljy lehtikaalien pintaan. Mausta suolalla. Paahda 5 minuuttia tai kunnes lehdet ovat rapeita. Tarkkaile uunia, jotta lehtikaalit eivät pala. Lämmitä sämpylät uunissa.
- Täytä sämpylät: laita pohjalle ensin rapeaa lehtikaalia, sen päälle sushi-inkivääriä, 2 surimipuikkoa, majoneesia ja lopuksi vielä seesaminsiemeniä.
Reseptissä taitaa olla pieni virhe taitossa kun liemen ja marinadin aineksia ei ole listattu. Voisiko tätä saada muokattua kuntoon?
Onkohan toiveesi tullut vahingossa eri reseptiin kuin on ollut tarkoitus? Katsotaan, löydänkö ohjeen jota olet tarkoittanut!