Voiko kananmunaa raastaa? Kyllä vain, saat siitä maistuvan koristeen tonnikalamajoneesilla päällystetyille patongeille.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8 kpl
25 min
Helppo
Tonnikalaleivät
Ainesosat
1/2
patonkia
2
kananmunaa
Tonnikalatahna
2
prk
tonnikalaa (à 130 g)
3
rkl
majoneesia (katso ohje)
3
rkl
kapriksia
3
lehtipersiljan oksaa
ripaus
suolaa
ripaus
mustapippuria myllystä
Vaiheet
- Keitä munia 8 minuuttia. Jäähdytä ne kylmässä vedessä.
- Valuta tonnikala ja sekoita majoneesiin. Hienonna puolet kapriksista ja persilja joukkoon. Lisää suola ja pippuri.
- Viipaloi patonki ja paahda siivut pannussa leikkuupuoli alaspäin. Kokoa tonnikalatahnaa leiville, raasta kananmunat päälle ja koristele kapriksilla.
Tonnikalaleivät eli bocadillos de atún
Ainesosat
Vaiheet
Majoneesi
Ainesosat
1
kananmunankeltuainen
1
rkl
dijoninsinappia
1
rkl
punaviinietikkaa
1
dl
rypsiöljyä
½
dl
oliiviöljyä
Vaiheet
- Käytä majoneesiin huoneenlämpöisiä aineksia. Sekoita keltuaiset, sinappi ja etikka kulhossa.
- Lisää öljyt ohuena nauhana koko ajan vispilällä vatkaten.