Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Juhli ja nauti
10:31 | 28.11.2014

Tonnikalaleivät

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
Ohje: Jouni Toivanen Kuva: Sami Repo

Voiko kananmunaa raastaa? Kyllä vain, saat siitä maistuvan koristeen tonnikalamajoneesilla päällystetyille patongeille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8 kpl
25 min
Helppo

Tonnikalaleivät

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1/2
patonkia
2
kananmunaa
Tonnikalatahna
2
prk
tonnikalaa (à 130 g)
3
rkl
majoneesia (katso ohje)
3
rkl
kapriksia
3
lehtipersiljan oksaa
ripaus
suolaa
ripaus
mustapippuria myllystä

Vaiheet

  1. Keitä munia 8 minuuttia. Jäähdytä ne kylmässä vedessä.
  2. Valuta tonnikala ja sekoita majoneesiin. Hienonna puolet kapriksista ja persilja joukkoon. Lisää suola ja pippuri.
  3. Viipaloi patonki ja paahda siivut pannussa leikkuupuoli alaspäin. Kokoa tonnikalatahnaa leiville, raasta kananmunat päälle ja koristele kapriksilla.

Tonnikalaleivät eli bocadillos de atún

Ainesosat

Vaiheet

Majoneesi

Ainesosat

1
kananmunankeltuainen
1
rkl
dijoninsinappia
1
rkl
punaviinietikkaa
1
dl
rypsiöljyä
½
dl
oliiviöljyä

Vaiheet

  1. Käytä majoneesiin huoneenlämpöisiä aineksia. Sekoita keltuaiset, sinappi ja etikka kulhossa.
  2. Lisää öljyt ohuena nauhana koko ajan vispilällä vatkaten.
Tilaa Glorian ruoka & viini
tonnikala
pintxo
Felix: majoneesi
Viikonloppubistro
Kemut
Juhannus

Suosituimmat

Shelterin mallasleipä

Munatoti Jamie Oliverin tapaan

Karamellipossu joulukinkun jämistä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Taatelikakku

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini