Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Kastikkeet, tahnat ja marinadit
10:33 | 4.4.2014

Savulohipannari ja piparjuurikastike

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Kati Pohja KUVA Sami Repo

Kylmän piparjuurikastikkeen kanssa tarjottavan savulohipannarin pohja ruskistuu herkulliseksi, kun se paistetaan valurautapannussa uunissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2–4 annosta
20 min + 20 min
Helppo

Savulohipannari ja piparjuurikastike

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
rkl
voita
3
kananmunaa
1 1/2
dl
maitoa
2
dl
vehnäjauhoja
1
rkl
sokeria
1
tl
suolaa
LISÄKSI
200
g
savustettua lohta
2–3
tomaattia
1
salottisipuli
1/2
dl
lehtipersiljaa
1/4
tl
mustapippuria
KASTIKE
150
g
ranskankermaa
1/2–1
tl
piparjuuritahnaa

Vaiheet

  1. Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Laita voi valurautapannuun (Ø n. 20 cm) ja pannu kuumenevaan uuniin. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää maito, jauhot, sokeri ja suola. Anna turvota hetki.
  2. Paloittele kala suupaloiksi. Viipaloi tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna persilja.
  3. Ota paistinpannu uunista ja kaada taikina kuuman voisulan päälle. Nostele kalapalat ja tomaattiviipaleet taikinan päälle. Ne saavat osittain upota taikinaan. Ripottele sipuli- ja persiljasilppu pinnalle. Rouhaise pippuria päälle. Nosta pannu takaisin uuniin ja anna kypsyä 20–30 min.
  4. Sekoira piparjuuritahna ranskankermaan. Tarjoa pannukakku kuumana ranskankerman ja salaatin kanssa.

Ruokaisan pannarin ja täyteläisen, kirpakan kastikkeen kanssa maistuu lasillinen kylmää maitoa tai olutta. Kokeile esimerkiksi aavistuksen sitruksista ja yrttistä Hoegaarden Witbieria, 3,33 e/0,33 l. (JUOMASUOSITUS Sanna Maskulin)

Tilaa Glorian ruoka & viini
Savulohi
Pannukakku
pannari
Piparjuuri
aamiainen & brunssi
päivän katiska
Päivän katiska
Aamiainen & brunssi

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini