Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Kasvis
Juhli ja nauti
Pastat ja risotot
Salaatit
11:53 | 31.8.2020

Veriappelsiinirisotto pippurimakrillisalaatilla

Lisää omaan keittokirjaan
Jaana tuulee on lisännyt 40 reseptiä
Täyskasvisherkku ripauksella suolaisen herkun pippurimakrillia

Erittäin maukas ja herkullinen pippurimakrillisalaatti sopii viinillä ja parmesaanijuustolla maustetun täysveriappelsiinirisoton kanssa. Täyskasvisherkku risottona on täydellinen hyvin hyystettynä ripauksella suolaisen herkun pippurimakrillia.

Pippurimakrillia, retiisejä, kananmunaa, pirkka provence salaattisekoituspussi; vuonankaali, punakaali, jääsalaatti. keitettyä perunaa, kevätsipulia. punaviinietikka, vesi, suola, sokeri, rypsiöljy,
Täysveriappelsiini(ei käy pelkkä veriappelsiini, koska se ei ole täysin punainen ja niin täyteläinen), alkoholiton valkoviini, pitkäjyväinen riisi, parmesaanijuusto(parmaggiore), salottisipulia, oliiviöljy, timjami, valkopippuri, paprika-chili katkarapuja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
60
Keskivaikea

Veriappelsiinirisotto pippurimakrillisalaatilla

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
täysveriappelsiini tai verigreippi
3-4
salottisipulia
3
rkl
oliiviöljyä
3
dl
risottoriisiä
3
dl
alkoholiton valkoviini
1
knorr fond du chef kasvisannosfondi
2
dl
vettä
ripaus
rouhittu valkopippuri
1
ruukku
tuoretta timjamia
1
ps
isoja Royal Greenland katkarapuja
4
rkl
paprikaa ja chili- pestoa (saa erillisissä purkeissa)
1/2
pkt
parmesaanijuustoa (Parmaggiore)
Pippurimakrillisalaatti
4
keitettyä kananmunaa
1
ps
pirkka provence salaattisekoitus
1
pkt
pirkka savustettu pippurimakrillifile tai normaali makrillifilee
4
kevätsipulia
1/2
kg
uuden sadon perunoita
1
nippu retiisejä
Salaatinkastike
1/2
dl
punaviinietikkaa
1/2-1
dl
rypsiöljyä
1/2-1
dl
vettä
ripaus
mustapippuria
ripaus
suolaa
ripaus
sokeria

Vaiheet

Tilaa Glorian ruoka & viini

Suosituimmat

Maailman paras riisipuuro

Joulukinkku ruiskuoressa

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Taatelikakku

Kirsikka-suklaaterriini

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini